Vi erbjuder

MammaMage Fysio

Under 55 minuter träffas vi och fokuserar på din graviditet, eller ditt nuläge efter förlossning. Jag känner på din mage och guidar dig till en korrekt spänning av den stabiliserande muskulaturen och mäter även bredd och djup på din magmuskeldelning. Därefter lägger vi upp ett individuellt träningsprogram med målet att snart möjligt återuppbygga styrka och stabilitet i din bålmuskulaturen. Min dröm är att få träffa mina mammor redan i din andra trimester, då kan vi jobba förebyggande med att bygga upp din kontroll, styrka och bålstabilitet. Allt för att förebygga de besvär som kan medfölja en graviditet. Målet är att du ska må så bra som du förtjänar under denna speciella period i livet. Vi träffas i min studio på Prytzgatan 5A i Mölndal eller hemma hos dig. Vi vet hur svårt det kan vara att ta sig hemifrån som nybliven mamma – därför erbjuder vi nu även möjligheten att komma hem till dig.

 

 

Priser:

55min i min studio – 800kr

55min hemma hos dig – 1500kr

(Priset gäller för hembesök i Göteborgs kommun – söder om älven, samt i Mölndals kommun. Individuellt pris beroende på avstånd vid förfrågningar utanför området)

Mama WorkIN´

Gruppträning för dig som lärt dig hur du kontrollerar din inre muskulatur. Mama WorkIN’ är gruppträning för dig som vill komma igång med träningen eller som vill återuppta träningen efter avslutad graviditet. Vi tränar i mindre grupper, där alla får individuell hjälp. Vi ser helst att du tagit en MammaMage Fysio – konsultation innan du börjar med Mama WorkIN´. Vid bra väder är vi utomhus annars är vi inne.

5v kurs i MammaHälsa – din 4e trimester

Vi tycker att alla mammor borde få gå denna kurs efter sin graviditet. Den innehåller allt en mamma borde få lära sig när de fått barn, med fokus på hur du på ett säkert sätt bygger upp kroppen igen efter en graviditet. Vi träffas vid 5 tillfällen under 2 timmar och kombinerar föreläsning med praktiska övningar. Vi fokuserar på 3 ämnen under våra träffar, MammaMage-träning, kost och bärande/ergonomi.

Workshops

Vi älskar att sprida kunskap och ett bra forum har visat sig vara workshops. Enstaka kvällsföreläsningar med olika teman där du kan tillgodogöra dig både teori, praktik och småsparkande med likasinnade.

PT small group

Det går jättebra att boka oss som föreläsare, anordna företagsträning eller samarbeta kring annat event. Vi syns årligen på MamaTummyDay och i år föreläser vi även på Prana-festivalen i Göteborg. Vi har även samarbete med några BVC och öppna förskolor.

Så här kan du kontakta oss

tel: 0735-977431

E-post: info@prehabmom.com